nytt om navn

– Håvard har solid erfaring fra en rekke roller i Schibsted, og vil styrke teamet vårt med verdifull kompetanse, sier Marius Olsen, daglig leder i Videocation.

Får sentral rolle i å styrke Videocation internasjonalt

Håvard Helgesen er ny leder for forretningsutvikling i videokurs-selskapet.

Publisert

Helgesen skal lede selskapets satsing på digitale kurs for næringslivet. Han trer også inn i rollen som midlertidig finansdirektør da Ingrid Vinje går ut i fødselspermisjon.

– Selskapet har internasjonale ambisjoner og stort potensial. Jeg gleder meg til styrke Videocation som en ledende leverandør av digitale kurs, sier han.

Helgesen er utdannet siviløkonom og kommer fra jobben som direktør for produkt og forretningsutvikling i E24. Han har tidligere hatt en rekke stillinger i Schibsted-systemet.

Videocation leverer videobaserte kurs til næringslivet, gjennom en abonnementsløsning. På kundelisten står blant annet TV 2, Orkla og Europris.

Selskapet fikk nylig Birger Magnus inn på eiersiden etter en overtegnet emisjon på 19 millioner kroner. Kapitalen skal akselerere veksten i Spania, der Videocation allerede har ti ansatte på avdelingskontorer i Madrid og Barcelona.

Daglig leder Marius Olsen gleder seg over nyansettelsen i Norge.

– Håvard har solid erfaring fra en rekke roller i Schibsted, og vil styrke teamet vårt med verdifull kompetanse. Han blir en del av ledergruppen i selskapet, og får en sentral rolle når vi nå tar fatt på en spennende vekstfase internasjonalt for selskapet, sier Olsen.