Easypark får kjøpe selskap fra BMW og Daimler

De relevante konkurransemyndighetene har godkjent norske EasyPark sitt varslede oppkjøp av den globale leverandøren av digitale parkeringstjenester, Park Now, som hittil har vært eid av BMW og Daimler.

Partene avslører transaksjonsbetingelsene eller andre detaljer i avtalen.

Oppkjøpet utvider Easypark sin virksomhet med digitale parkerings- og ladetjenester med 1100 byer verden over. Avtalen gjør også det norske selskapet til en sentral aktør i USA og Storbritannia, i tillegg til virksomheten de allerede har i 20 europeiske land, samt i Australia.

Det sammenslåtte selskapet dekker 3200 byer over hele verden.

Etter at oppkjøpet er fullført vil Jörg Reimann tre tilbake fra sin stilling som CEO i Park Now, mens Johan Birgersson, som i dag er CEO i EasyPark, vil ta over som CEO for det nye konsernet.

– Med den globale dekningsgraden og skaleringen, samt en integrert portefølje, vil vi være i stand til å gjøre byene enda bedre å leve i ved å drive utviklingen av nye, smarte og integrerte digitale tjenester, sier Birgersson i en pressemelding.

Nå går det sammenslåtte selskapet inn i det Birgersson kaller en «integrasjonsfase».

– Der vi skal bli bedre kjent og der vi skal sørge for å trekke veksler på styrkene, kunnskapen og pågangsmotet til både Park Now Group og EasyPark Group, for på den måten å legge grunnlaget for fremtidig suksess. Sammen har vi et enormt potensiale, og som ett felles selskap vil vi kunne tilby mer verdi til førere, virksomheter, byer og parkeringsoperatører over hele verden, sier han.

Powered by Labrador CMS