Oppkjøp

Dr.Dropin sluker hudlegetjeneste for 30 millioner kroner

Snapmed lar hudleger foreta konsultasjoner over nettet. Nå har Dr.Dropin kjøpt selskapet, og utelukker ikke ikke flere oppkjøp fremover.

Daglig leder i det Akseladden-kontrollerte selskapet Dr.Dropin, Daniel Sørli
Daglig leder i det Akseladden-kontrollerte selskapet Dr.Dropin, Daniel Sørli
Publisert Sist oppdatert

Dr.Dropin gjør sitt første oppkjøp og overtar den digitale hudlegetjenesten Snapmed for 30 millioner kroner, melder Finansavisen.

– Vi mener Snapmed er et veldig spennende selskap med en god teknologisk plattform. Selskapet blir en viktig del av strategien om å bli Norges største aktør på digitale og fysiske helsetjenester, sier Daniel Sørli, daglig leder og en av gründerne i Dr.Dropin til avisen.

LES OGSÅ: Den nye sjefen i Askeladden & Co mener de sitter på en utømmelig idébank.

Snapmed har flere hudleger på heltid som foretar konsultasjoner på video og bilder. Brukere trenger ikke henvisning fra lege og får svar fra hudlege over nett på under ett døgn.

– En av tingene som imponerte oss mest er at hudlegene som jobber med Snapmed løser 90–95 prosent av henvendelsene via video eller bilder, det er en effektiv måte å drive helsetjenester på, sier Sørli, som ikke utelukker flere oppkjøp.

Etter oppkjøpet tilbyr Dr.Dropin allmennleger, psykologer, hudleger, barneleger, gynekologer, fysioterapeuter og kiropraktorer.

Powered by Labrador CMS