REKRUTTERING

CEO Erik Bakstad og Monica Visconti-Patel, ny CMO i Ardoq.

Ardoq utvider ledergruppen med nok en tech-veteran

– Trygg på at hun vil spille en nøkkelrolle i Ardoqs veksthistorie fremover, sier gründer og daglig leder Erik Bakstad.

Publisert

Tidligere i sommer la Ardoq-sjef Erik Bakstad frem kruttsterke veksttall, og fortalte at utviklingen til selskapet ikke bare sikret dem store kunder som den britiske telekomkjempen BT, men også sørget for at de kan velge fra øverste hylle i rekrutteringsarbeidet.

Tidligere i år ansatte Ardoq Helen Sutton, med bakgrunn fra en rekke saas-selskaper inkludert DocuSign, som sin Chief Revenue Officer, 

Nå utvider selskapet ledergruppen med ytterligere en veteran i teknologibransjen. Monica Visconti-Patel er ansatt som ny markedsføringssjef (CMO). Hun kommer til Ardoq fra SaaS-selskapet Automation Anywhere, hvor hun blant annet var fungerende leder for global feltmarkedsføring. Tidligere har hun blant annet jobbet i RingCentral, MuleSoft og Jive Software.

– Etter nesten tre tiår i teknologisektoren er ekstra imponert over hvordan Ardoq hjelper kundene deres med å navigere i endring og drive lønnsom transformasjon, spesielt i det nåværende forretningsklimaet. Ardoq er ledende innen sitt felt og de er dristige både når det gjelder merkevarebygging, produktutvikling og tankesett. De vokser allerede raskt i alle markeder de er i og har et enormt potensial for videre vekst, noe som gjør rollen som CMO spesielt spennende, sier hun i en pressemelding.

Ardoqs programvare lar selskaper lage en digital tvilling av seg selv, slik at de får oversikt over alle ansatte, prosesser og IT-systemer. Hensikten er å sette kundene i stand til å bruke innsikten til å kutte kostnader og å gjennomføre en digital transformasjon gjennom å teste ut scenarier ved å endre på variablene i den digitale tvillingen.

– Monica imponerte oss fra dag én på hennes forståelse av hvilken rolle Ardoq kan og bør spille i store virksomheter. I tillegg har hun en betydelig erfaring fra lignende stillinger i relevante internasjonale teknologiselskaper, samt et smittsomt energinivå få andre kan matche. Jeg føler meg trygg på at hun vil spille en nøkkelrolle i Ardoqs veksthistorie fremover, sier Bakstad.