Ståle Reitan har flyttet til New York med kone og barn på 8, 9 og 11 år - for bygge opp salgs- og supportavdeling i softwareselskapet Synergy SKY. Foto: Privat

Gründeren overtalte kone og barn - flyttet til New York for å satse på ny norsk videoløsning

Publisert Sist oppdatert

Med Synergy SKY skal en gruppe video-veteraner gjøre det enda enklere å møtes.

Og nå skyter den nye løsningen fart internasjonalt, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi har etablert forhandlere og kunder i mer enn 20 land på 12 måneder, doblet antall ansatte og jeg brukte hele bilturen til Italia i sommerferien på å overtale kone og barna på 8, 9 og 11 år til å flytte til New York, sier gründer og daglig leder Ståle Reitan - som nå jobber nå med å bygge opp salgs- og supportavdeling i USA.

Synergy SKY-teamet havner i rekken av startups som sitter på erfaring fra Tandberg og Cisco. De hevder imidlertid å ha en ny og unik løsning på «en kostbar tidstyv».

– En løsning som gjør det mulig å bli med i Skype4B videomøter med ett klikk fra andre leverandørers videorom, sier Reitan.

Les også: VideoNor kjøper opp Telenors Appear.in

Invitert til demo

Teamet lanserte i fjor en løsning som skal ha blitt godt mottatt - «fra Australia til Utah».

– Brukeren trenger ikke endre arbeidsmønster eller bruke tid på opplæring. Hun eller han kaller inn til Skype4B møter som vanlig og kan velge å la mottaker bestemme hvordan hun vil delta i møte.

Nå er det norske videokonferanse-selskapet invitert til å delta på store internasjonale arrangementer som Cisco Live og Microsoft Ignite i USA for å demonstrere løsningene sine.

«Løsninger som gir begges kunder en enklere hverdag når de har en blanding av forskjellige teknologiske løsninger», skriver selskapet.

Les også: Huddly inngår storavtale med Google