Kronprins Haakon til The Shift. Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

Kronprinsen kommer på "The Shift"

Publisert Sist oppdatert

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen vil være til stede ved konferansen The Shift 20.april 2017.

Bak konferansen står Lucas Weldeghebriel og Per-Ivar Nikolaisen i Shifter, som har hatt norske tech-gründere i tankene når de har skapt konferansen.

– Gjennom journalistikken vår har vi sett at gründere sliter med mange av de samme problemene. Det som går igjen er «funding», salg/markedsføring og det å ansette riktige folk. Med det som utgangspunkt, har vi prøvd å sette sammen det beste programmet med det vi mener er noen av de beste folka i både inn- og utland, som kan svare på disse utfordringene, sier Weldeghebriel.

Engasjert i entreprenørskap

Kronprins Haakon har gjennom det siste året vist et sterkt engasjement for norsk og nordisk entreprenørskap, og har gjennom sin tilstedeværelse på konferanser vært med på å synliggjøre den norske gründerscenen på kartet også internasjonalt, noe grunderne i Shifter også har som et mål.

– Vi startet Shifter for åtte måneder siden for å sette søkelys på det som skjer i det norske gründermiljøet. Kronprinsen og Shifter jobber mot felles mål, nemlig å synliggjøre norske grundere nasjonalt og internasjonalt. At Kronprinsen nå velger å komme på konferansen ser vi på som en anerkjennelse av arbeidet vårt, ikke bare med konferansen, men også arbeidet vi har lagt ned i Shifter.  Dette gir oss motivasjon til å fortsette arbeidet, ikke minst fordi Kronprinsen anerkjenner betydningen av gründere som en pådriver i skiftet vi nå ser i norsk næringsliv, sier Weldeghebriel.

Utsolgt, men mulig å sette seg på venteliste

Konferansen, som arrangeres for første gang 20.april, er allerede utsolgt, med deltakere både fra gründerscenen og etablert næringsliv.

Det er imidlertid mulig å sette seg på venteliste.

– Vi jobber med hvordan vi kan øke antall deltagere, sier Weldeghebriel.

Presse som ønsker å dekke konferansen, bes sende epost med navn på journalist og fotograf til yvonne@shifter.no innen onsdag 12/04-17


The Shift 2017

Foruten en lang rekke ledende norske gründere kommer gründeren av Indiegogo, investorer fra Creandum, Northzone, Point Nine Capital, Bauer Venture Partners, EQT Ventures og mange, mange flere. Growth hacking, salg, funding, rekruttering og teknologi – og det du måtte trenge av triks og tips fra noen av de beste hodene.

Følg oss på Facebook og Twitter. Og meld deg på nyhetsbrevet vårt