Rui Carvalho (utvikler)
Vas Nallasamy (utvikler),
Nick Gains(CTO)
Tiago Tristao (utvikler)
Evrin Erdem, (CSO)
Murshid Ali (CEO)
Michel van Tol (Chief Investment Officer)
Peter Grimshaw (rådgiver). Foto: Huddlestock.
Rui Carvalho (utvikler) Vas Nallasamy (utvikler), Nick Gains(CTO) Tiago Tristao (utvikler) Evrin Erdem, (CSO) Murshid Ali (CEO) Michel van Tol (Chief Investment Officer) Peter Grimshaw (rådgiver). Foto: Huddlestock.

Huddlestock kjøper opp fintech-startup Islero

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke hver dag at norsk startup kjøper opp en annen norsk startup.

Huddlestock, den digitale plattformen for crowd-trading tar sats og kjøper opp fintech-selskapet Islero. Begge selskaper har kontor på Level 39 i London som nå resulterer i at den ene sluker den andre, melder Huddlestock i en pressemelding.

Islero ble etablert i Trondheim i 2015, og har tidligere deltatt på Innovasjon Norges «Tech City Accelerator» i London. De fikk deretter plass i det anerkjente fintech-fellesskapet Level 39.

–Islero er Spotify for investeringsanalyse. Vi har bygget en markedsplass hvor investeringsanalytikere kan dele ideer å få kompensert for det, mens brukere enkelt kan følge de beste trendanalytikerne til enhver tid, sa Marius Norheim, markedssjef i Islero i DN.

Gjennom oppkjøpet vil Hudddlestock få tilgang til et stort antall strategi-tilbydere som vil være en del av plattformen og tilby strategier og investeringsideer til alle Huddlestocks brukere.

–I og med at begge er norske selskaper, tror vi denne konsolideringen vil støtte veksten og utviklingen av det norske økosystemet for fintech, samt vise at samarbeid er avgjørende for å ha suksess i mengden av ulike startups, sier Murshid M. Ali og Frede Fardal i en pressemelding. De er begge daglig leder i henholdsvis Huddlestock og Islero.

Huddlestock lanserte plattformen i januar 2017, og er foreløpig ute i en betaversjon med 1000 brukere.

Powered by Labrador CMS