FinSHIFT 09.02.2022

Stolt over bankeksport uten filial

Publisert

Dette er et utdrag fra vårt nyhetsbrev om finansteknologi, FinShift, som sendes ut hver onsdag. Meld deg på brevet under.

Dagens gjest er Klara Lise Aasen, CEO og CFO i Bank Norwegian ASA

Hva går jobben din ut på?

Sørge for at vi leverer digitale, transparente og enkle tjenester til kundene våre på en ansvarlig måte, samt lede det strategiske arbeidet og forvalte banken på best mulig måte i tråd med regelverk og forventninger til oss, fra eiere, kunder, ansatte, myndigheter og omverdenen. Og passe på at våre ansatte trives og har det bra!

Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet på så langt?

Ekspansjon i Europa midt i en pandemi gjennom 2021 har vært svært spennende. Vi er nå i to nye land, heldigitalt etablert ut i Spania og Tyskland – veldig spennende å være med å etablere banktjenester i to så store land, uten å ha opprettet filial i landet. Å introdusere en digital ID-løsning som gjør at du med kamera på smarttelefonen din kan identifisere deg uten å måtte dra fysisk til en filial, og få svar med en gang på lånesøknad, det ser det ikke ut til at de spanske og tyske kundene er vant til.

Hva gjør bankene om tre år som de ikke gjør i dag?

Leverer enda mer sømløse tjenester digitalt – samarbeid med andre aktører i større grad på tjenesteleveranser, slik at det blir enkelt for kundene å ta gode, bærekraftige valg. Vi gir mer kundetilpassede råd, som kjennes enda mer relevante enn det som gjøres i dag.

Kan du fortelle noe om deg selv vi ikke kan lese på Linkedin?

Glad i å lese bøker, har to døtre og lærte å strikke nettopp før jul i en alder av 46.

Powered by Labrador CMS