Fintech

Neonomics inngår avtale med Kredinor

Legger til rette for konto-til-konto-betalinger av inkassokrav.

Administrerende direktør i Kredinor, Klaus-Anders Nysteen og administrerende direktør Christoffer Andvig, i Neonomics er blitt enige om å samarbeide.
Publisert

Neonomics har helt siden det ble det første selskapet til å få en såkalt PSD2-lisens hatt ambisjoner om å bli mer enn en API-aggregator som bare ser til at kundenes tilkoblinger til bankene fungerer smertefritt. Selskapets applikasjonsplattform er laget for at det skal kunne bygges verdiøkende tjenester på toppen av plattformen.

Avtalen med Kredinor et eksempel på dette. Neonomics bruker sin plattform til å levere en løsning som gjør at kunder som fått inkassokrav fra Kredinor enklere kan få betalt kravet direkte fra sin egen bankkonto i «Min side» hos inkassoselskapet.

LES OGSÅ: Neonomics får Digipost på kundelisten

Stor verdi

Avtalen åpner også for andre innovative løsninger som gjør det enklere å være inkassokunde, for eksempel løsninger som kan hjelpe kunder å prioritere, dele opp betaling eller slå sammen flere betalinger til en.

– Mer enn 600.000 kunder besøker Min side hvert år, og de fleste av disse er inne for å se opprinnelig faktura og planlegge betaling. Betalingsløsningen fra konto til konto som Neonomics har utviklet, vil av den grunn ha stor verdi for kundene, sier administrerende direktør i Kredinor, Klaus-Anders Nysteen.

LES OGSÅ: Neonomics blir open banking-plattform i Huaweis nye mobilunivers

Først ute

Ifølge Nysteen er Neonomics en partner som bidra til å utvikle løsninger som leverer på kundebehov før kundene selv vet at de trenger det.

– Vi er svært stolte over samarbeidet med Kredinor, og glade for at de er først ute med løsningen for kontobetaling innenfor inkasso, sier administrerende direktør Christoffer Andvig, i Neonomics i pressemeldingen.

– Ved å skape mer effektive betalingsløsninger både med hensyn til kostnader og brukeropplevelse fjerner vi noe av den unødvendige friksjonen. Det åpner for en mer strømlinjeformet og effektiv kommunikasjon mellom Kredinor og deres kunder., fortsetter Andvig.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Ja, takk!

Hvilke nyhetsbrev vil du motta?*

Hvilken bransje jobber du i?*