Fintech

Neonomics blir med Firi til Danmark

Open banking-samarbeidet mellom selskapene fortsetter også i utlandet.

Thuc Hoang i Firi og Christoffer Andvig i Neonomics utvider samarbeidet til Danmark.
Publisert Sist oppdatert

Neonomics og Firi har en historikk sammen som går tilbake til da kryptobørsen fortsatt het MiraiEx. Allerede sommeren 2020 begynte selskapene å samarbeide.

Firi var dermed en av Neonomics tidligere kunder på open banking-løsningen som gjøre det mulig. I Firis tilfelle handlet det om å gjøre det så enkelt som mulig for kundene å overføre penger fra sin egen bankkonto til kontoen i krypto-appen.

Når Firi i sommer besluttet å ekspandere til Danmark ble Neonomics med på reisen og skal levere den samme løsningen også til danske kryptokunder.

- Vi har samarbeidet tett med Neonomics i lang tid, og utnyttet mulighetene med open banking for å gjøre det enklere for kundene å bruke vår plattform. Vi har såvidt skrapt på overflaten, sett til mulighetene som finnes i dette samarbeidet, sier Firi-sjef Thuc Tuan Hoang i en pressemelding.

– Firi har gjort det mye enklere for nordmenn å investere i kryptovaluta, og vi er glade for å kunne bidra til at selskapet vokser i andre markeder, sier daglig leder i Neonomics, Chistoffer Andvig i den samme meldingen.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Ja, takk!

Hvilke nyhetsbrev vil du motta?*

Hvilken bransje jobber du i?*