FinSHIFT 14.09.2022

Mener det finnes flere muligheter mellom det å leie og å eie en bolig

Publisert

Dette er et utdrag fra vårt nyhetsbrev om finansteknologi, FinShift, som sendes ut hver onsdag. Meld deg på brevet under.

Dagens gjest er Benjamin Haskel, Daglig leder i Finit

Pitch selskapet på én setning:

Finit tilbyr førstegangskjøpere alternative veier til boligeierskap, og vi investerer opptil 10 prosent av kjøpesummen slik at kundene enklere kan oppfylle egenkapitalkravet.

Hva eller hvilken bransje utfordrer dere?

Det blir i teorien markedet for boligkjøpsmodeller, hvor Deleie og Leie-til-eie har etablert seg som bransjestandardene. Dette er dog en bransje helt i startfasen.

Hvorfor kommer akkurat dere til å lykkes med dette?

Finit er en tjeneste laget for bruktboligmarkedet. Vi er en uavhengig aktør som gir kunden større utvalg, mer fleksibilitet og mulighet for rask overtakelse av boligen. Vi har også et godt sammensatt team av ansatte og rådgivere med mye finansiell og teknologisk kompetanse, samt at vi har etablert gode partnerskap for å støtte oss i kommersialiseringen. Men viktigst av alt er at vi elsker å jobbe for et mer effektivt og rettferdig boligmarked der det finnes flere muligheter mellom det å leie og å eie en bolig.

Hva blir deres største utfordring?

Det er kapitalkrevende å oppfylle boligdrømmer. Vi må dermed overbevise flere formuende personer og institusjonelle investorer om at boligkapital er en attraktiv investeringsklasse.

Fortell noe om deg selv, som vi ikke kan lese på LinkedIn?

Jeg har spilt ishockey for Frisk Asker på øverste nivå i Norge og har representert Norge i U-18 VM. Så kom den klassiske kneskaden, og siden det har jeg vært godt planta på kontorstolen!

Powered by Labrador CMS