Norgessjef i Lunar, Eilin Schjetne skal kapre norske småbedriftskunder, og rekrutterer Suryadeep Seal fra Danske Bank

Lunar rekrutterer fra Danske Bank til satsing mot småbedrifter

Suryadeep Seel har vært sentral i Danske Banks arbeid med å digitalisere kontakten med bedriftskundene. Nå skal han leder utfordrerbanken Lunars satsing på norske småbedrifter.

Publisert

Målet til Lunar er å ha på plass sin digital bedriftsbank som er bygget for oppstartsvirksomheter og små bedrifter i Norden, også i Norge i løpet av første halvår 2022.

– Vi er superfornøyde med å få Deep med på laget. Han tilfører tung kompetanse innen småbedriftsegmentet til teamet vårt her i Norge. Det er svært verdifullt når vi skal gjøre bank på nye digitale måter for oppstarts- og mikrobedrifter, sier norgessjef i Lunar, Eilin Schjetne i en pressemelding.

Suryadeep Seal kommer fra jobben som leder av den nordiske strategienheten i Group Technology & Services i Danske Bank ved hovedkontoret i København.

I Danske Bank har jobbet med utvikling av nye digitale plattformer, kanalstrategier, tjenestemodeller og kundereiser for SMB-markedet. Han ledet blant annet migreringen av Danske Banks bedriftskunder til ny digital plattform, og var sentral i utviklingen av en digital tjenestemodell for bankens SMB-kunder.

– I Norge er det over 500.000 små bedrifter med under 20 ansatte. Selv om bankene har forsøkt å dekke behovene og engasjere seg i dette markedet, finnes det stort potensial for å levere bedre kundeopplevelser og skape nødvendig kundelojalitet, sier Suryadeep Seal i pressemeldingen.

– Her ser vi store muligheter for det er nettopp i dette markedet Lunar har hatt stor suksess i Danmark. Vi kommer til å ta det beste fra den danske løsningen og tilpasse til norske behov. Småbedriftene har mye glede seg til fremover, legger han til.