Gustav Berghog er administrerende direktør i Zmarta Group

Lar småbedrifter sammenligne lånetilbud fra bankene

Zmarta har lenge tilbudt prissammenligninger på vanlige lån og strømavtaler. Nu sikter selskapet inn seg på SMB-markedet.

Publisert Sist oppdatert

At småbedrifter kan slite med å få lån hos bankene, er et kjent problem. For å forenkle prosessen med å jakte på penger lanserer Zmarta nå en ny tjeneste for bedriftslån. Bedriftseieren sender én søknad og får muligheten til å sammenligne tilbud fra flere banker i en helt digital prosess.

- Vi vil hjelpe små bedrifter med å få den finansieringen de trenger for å utvikle sine ideer, og for å løfte bedriften til neste nivå. Mange ganger kan det være tidkrevende og vanskelig for mindre bedrifter å frigjøre kapital. Med vår nye sammenligningstjeneste gjør vi det enklere for bedriftseiere å få tilgang til finansiering uten skjulte vilkår, på en enkel og smidig måte, sier Gustav Berghog, adm.dir. i Zmarta Group i en pressemelding.

Det vil være mulig å søke om lån på opp til én millioner kroner direkte på selskapet nettside og få et raskt svar uten krav om et fysisk møte.

Zmarta er en uavhengig prissammenligningstjeneste som finnes i Norge, Sverige og Finland. Selskapet står bak, Zmarta Group, eies av den tyske mediebedriften Bauer Media Group.