FinSHIFT 22.03.2023

«Jeg vil tro det er mange aksjeinvestorer som begynner å ta krypto på alvor i disse dager.»

Publisert

Dette er et utdrag fra vårt nyhetsbrev om finansteknologi, FinShift, som sendes ut hver onsdag. Meld deg på brevet under.

Dagens gjest er Marius Blaker Høgevold, COO i Firi.

Dagens gjest er Marius Blaker Høgevold, COO i Firi.

Pitch selskapet på én setning: Nordens største og raskest voksende kryptobørs som tilgjengeliggjør krypto for alle og er broen mellom det gamle og det nye finanssystemet.

Hva eller hvilken bransje utfordrer dere? Vi utfordrer aksje- og fondsinvestorer til å diversifisere porteføljen med krypto. Det kan være en smart investering for fremtiden. Jeg vil tro det er mange aksjeinvestorer som begynner å ta krypto på alvor i disse dager.

Hvorfor kommer akkurat dere til å lykkes med dette? Fordi vi allerede er markedsleder med snart 200,000 kunder og besitter en sterk kompetanse og gjennomføringsevne som jeg tror er vanskelig å kopiere. Nettverkseffekter og den kommende EU-reguleringen kan gjøre det krevende for nye aktører.

Hva blir deres største utfordring? Å klare å kommunisere hvilket utrolig potensial som ligger i krypto. Foreløpig er mange skeptiske, blant annet grunnet en sensasjonspreget mediedekning. Men når det først snur, så snur det fort. Se bare på AI og chatGPT den siste tiden.

Fortell noe om deg selv, som vi ikke kan lese på LinkedIn? Jeg er svak for NFT-pingviner. De er bare så søte.