BANK OG FINANs

Formue går inn i Danmark

Åpner sitt første kontor i København i løpet av første kvartal.

Foume-sjef Øystein Bø åpner til våren opp i land nummer tre.
Publisert

Siden starten for over 20 år siden har Formue blitt en et av de større selskapene innen investeringsrådgivning i Skandinavia, med cirka 127 milliarder kroner under forvaltning og 400 ansatte i Sverige og Norge.

Nå tar selskapet sikte å hjelpe også formuende privatperson og familier i Danmark.

– Med åpningen av vårt kontor sentralt i København er vi tilstede i alle de skandinaviske landene og styrker vår posisjon som et nordisk finansielt livsforvaltningsselskap. Dette er et spennende, nytt kapittel i Formues historie og vi gleder oss til å komme i gang med rådgivning til danske kunder, sier administrerende direktør i Formue, Øystein Bø, i en pressemelding.

Markedsundersøkelser selskapet har gjort i Danmark har vist at det finnes et behov for en uavhengig formuesforvalter. I dag får de fleste dansker med mye penger primært råd gjennom bankene.

– Vi ser frem til å hjelpe danske formuende privatpersoner, familier, stiftelser og organisasjoner med et uavhengig, enkelt og personlig tjenestetilbud. Vi skal bygge sten på sten og vil ansette eksperter innenfor familiejuridisk rådgivning, skatt og regnskap slik at våre danske kunder får det samme helhetlige tilbudet som våre norske og svenske kunder, sier Bø i meldingen.

Hold deg oppdatert på det siste og viktigste om fremtiden innen bank- og finansbransjen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Ja, takk!

Hvilken bransje jobber du i?*