Nicki Bull Bisgaard, daglig leder i Eedenbull har funnet seg enda et kortselskap å samarbeide.

Finner tonen med Diners Club

Nå har det norske fintech-selskapet Eedenbull avtaler med fire av fem av de største kortselskapene i verden.

Publisert Sist oppdatert

Eedenbull og Diners Club har inngått en global samarbeidsavtale etter å ha snakket sammen i godt over ett år.

– Diners Club har hatt en tydelig profil mot markedet for forretningsreisende, og har alltid vært gode på reiseadministrative løsninger, sier administrerende direktør i Eedenbull, Nicki Bisgaard til Shifter.

– Så vi synes jo det er en fjær i hatten at en global organisasjon i Chicago ser at vi er en god samarbeidspartner for dem i bedriftsmarkedet, fortsetter han.

Alene om avtaleutbredelse

Avtalen innebærer at Eedenbull nå har avtaler med fire av de fem største kortselskapene i verden. De andre tre er Visa, Mastercard og Union Pay. Det mener Bisgaard bidrar til å gjøre Eedenbull til en mer relevant partner for potensielle bankkunder.

– Vi er den eneste aktøren i verden som samarbeider med disse kortselskapene, og vi er også den eneste som har rettigheter til å utstede kort for alle fire, sier han.

Så når skal dere inngå en avtale med det siste av de store kortselskapene – American Express?

– Vi er ikke så opptatt av å samle på samarbeid, humrer Bisgaard.

Et middel for å nå målet

Det er uansett ikke kortselskapene som er kundene. Men å ha samarbeid med dem er viktig for å tiltrekke seg de kundene Eedenbull jakter på – banker over hele verden.

Den første store internasjonale avtalen falt på plass i januar i år. Da skrev National Australia Bank, den største bedriftsbanken «down under», på en kontrakt verd cirka 60 millioner kroner over en femårsperiode.

– Alt går helt etter planen i Australia. NAB onboardet de første av sine bedriftskunder for et par uker siden, sier Bisgaard.

Ny kontrakt i vest

Den eneste nye avtalen etter det har kommet på hjemmebane. I august inngikk Eedenbull en samarbeidsavtale med Sparebanken Vest. Bergensbanken skal bruke Eedenbulls kundegrensesnitt for kort og betaling ut mot sine bedriftskunder.

Bisgaard har imidlertid håp om at han skal kunne føye nye navn til kundelisten i løpet av kort tid.

– Vi er i dialog med banker I Australia, New Zeeland, Singapore, India, Bahrain Italia, Spania, Frankrike Holland, Belgia, Tyskland, Norge, Sverige, Finland, Storbritannia, Canada, USA og Chile, ramser han opp, for han etter en liten pustepause legger til:

– Så jeg har tro på å lande et par-tre avtaler før jul.