KArriere

Finance Innovation får ny styreleder

Anders Skjævestad tar over styreklubben i fintech-klyngen i Bergen

Bent Gjendem, daglig leder i NCE Finance Innovation t.v og Anders Skjævestad, ny styreleder.
Bent Gjendem, daglig leder i NCE Finance Innovation t.v og Anders Skjævestad, ny styreleder.
Publisert

Etter nesten tre år som styreleder i NCE Finance Innovation, gir nå Bjørg Marit Eknes stafettpinnen videre til administrerende direktør i DNB Livforsikring AS, Anders Skjævestad.

Han var en viktig brikke da NCE Finance Innovation ble etablert i 2017. Nå er han klar til å fortsette der han slapp.

– Det er viktig at både kompetansen og erfaringen til medlemmene i Finance Innovation gjøres kjent både innad i fintech-klyngen og utover mot markedet, slik at vi kan skape nye prosjekter og øke verdiskapingen i bransjen. Innovasjonskraften og kremmerånden hos våre medlemmer er eksepsjonell, og det er klyngens oppgave å la denne føre til ny vekst, og nye produkter eller løsninger. Jeg ser frem til å lede dette arbeidet for et av landets fremste innovasjonsmiljø innen finansteknologi, sammen med vår kompetente administrasjon, sier Skjævestad i en pressemelding.

Avtroppende styreleder Bjørg Marit Eknes har stor tro på sin etterfølger:

– Anders Skjævestad har god kjennskap til klyngen, solid erfaring fra bransjen og klare tanker for veien videre fra der vi står i dag. Jeg vet han har det som skal til for å veilede klyngen gjennom deres neste steg i utviklingen, sier hun.

Anders Skjævestad har lang erfaring fra finansbransjen, og ble i 2013 utnevnt til administrerende direktør i DNB Liv. I tillegg er han styreleder i DNB Eiendomsholding AS, nestleder i styret i Raftostiftelsen og har tidligere vært leder av Telenors valgkomité.

– Jeg er svært glad for at Skjævestad har takket ja til å bli ny styreleder. Han har solid erfaring, et brennende engasjement for næringen og han kjenner utfordringene og mulighetene i finansnæringen godt. Denne kunnskapen vil komme godt med i den videre utviklingen av klyngesamarbeidet, sier daglig leder i NCE Finance Innovation, Bent Gjendem.

Abonner på nyhetsbrevet FinShift

Hold deg oppdatert på det siste og viktigste om fremtiden innen bank- og finansbransjen

Ja, takk!

Powered by Labrador CMS