FinSHIFT 10.11.2021

«Boligfinansiering er for viktig i privatøkonomien til at prosessene skal bli helautomatisert»

Publisert

Dette er et utdrag fra vårt nyhetsbrev om finansteknologi, FinShift, som sendes ut hver onsdag. Meld deg på brevet under.

Dagens gjest er Endre Jo Reite, Direktør personmarked og privatøkonom i BN Bank

Hva går jobben din ut på?

Tilrettelegge så vi kan tilby raske svar og god service til kunder, og å bygge opp service og rådgiving rundt boligfinansiering som et konkurransefortrinn. Boligfinansiering er for viktig i privatøkonomien til at prosessene skal bli helautomatisert, og det er mange som har mye å tjene på en boliglånsekspert som ikke bare gir lån, men også tilpasser og gir med råd om boligkjøpet og boliglånet.

Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet på så langt?

At vi turte å gå ut av forbrukslånsmarkedet tidlig, og heller å konsentrere oss om å bli skikkelig dyktig på kjerneoppgaven til en boliglånsbank – nettopp det å levere responstid og gode boliglånsløsninger.

Hva gjør bankene om tre år som de ikke gjør i dag?

Vi kjemper mer om å tilby gode produkter og løsninger enn på å tviholde på eierskap til hele kunden og på å utvikle eksklusive kundegrensesnitt basert på at kunden skal kjøpe alt på ett sted.

Kan du fortelle noe om deg selv vi ikke kan lese på Linkedin?

Min nerdehobby med forskning på regulering av bank og finans skinner vel gjennom der, men færre kjenner til at huset er fylt til randen av fem katter og at jeg sammen med min kone driver et ørlite katteoppdrett av Maine Coon katter.