GetAccept åpnet norgeskontor i februar 2019. Foto: Press
GetAccept åpnet norgeskontor i februar 2019. Foto: Press

Et halvt år inn i det norske markedet, sikter GetAccept mot millionomsetning

Publisert Sist oppdatert

Svensk selskap gir gass i Norge. 

Tidligere i sommer lukket svenske GetAccept en finansieringsrunde på totalt 85 millioner kroner, ledet av det globale VC-fondet DN Capital. Beløpet skal ifølge en melding skalere salget samt markedsføringen ytterligere.

Det tre år gamle software-selskapet står bak en plattform for elektronisk signering. GetAccept har i dag 80 ansatte og kunder i over 40 land samt kontorer i San Francisco, Frankrike, Sverige, Danmark og Norge.

– Til tross for vår raske vekst, er vi lønnsomme og faktisk de eneste i vår bransje som er lønnsomme, hevdet gründer og CEO Samir Smajic i en pressemelding.

Selskapet omsatte for 7,8 millioner kroner i 2017, med et resultat på nærmere én million kroner, melder Breakit.

Vokser i Norge

Erik Holmén leder norgeskontoret til GetAccept.
Erik Holmén leder norgeskontoret til GetAccept.

På knapt seks måneder har også den norske driften skutt fart. Teamet teller nå åtte ansatte og planlegger å bli 12 over sommeren. Erik Holmén, salgsdirektør i Norge, forteller om abonnementsinntekter på nær én million norske kroner så langt.

– Målet er å omsette for fire millioner kroner i 2019, sier Holmén videre. 

Han viser til norske kunder som Bisnode, Clarion og Norsk Toppfotball (NTF) samt flere integrasjonspartnere som SuperOffice.

Flere konkurrenter

I april skrev Shifter om Oneflow, som også har sin opprinnelse i Sverige, dog med norsk gründer.

Selskapet tilbyr på lik linje med GetAccept elektroniske kontrakter, og Holmén omtaler dem som én av flere konkurrenter. Scrive og PandaDoc er blant flere.

GetAccept opplyser videre å ha tredoblet fjorårets omsetning samt sikret kunder som Samsung, Stanley og Simens. På eiersiden står også et flertall av Spotifys tidligere investorer, i tillegg til tidligere CMO i Slack og Zendesk, Bill Macaitis.

Les også: Neil Murray samler gjeve gründere til nytt fond: Investerer mer i Norge enn i Sverige

Powered by Labrador CMS