Thomas Kjellberg går fra Bakken & Bæck til Dignio.
Thomas Kjellberg går fra Bakken & Bæck til Dignio. 

Thomas Kjellberg er ny digital produktsjef i Dignio

Publisert Sist oppdatert

Fra Bakken & Bæck til Dignio. 

I Bakken & Bæck hadde Thomas Kjellberg blant annet ansvar for kunder som Sats og Schibsted samt ulike teknologistartups.

Kjellberg har også erfaring som rådgiver og senior-designer i Dinamo, der han blant annet jobbet med etableringen av Direktoratet for E-helse.

I helseteknologi-selskapet Dignio skal Kjellberg lede den digitale produktutviklingen samt bygge opp et miljø for designere og utviklere.

– Det innebærer både strategiarbeid og produktutvikling, men også omfattende rekruttering og kulturbygging, sier han og legger til:

– Skal vi utvikle morgendagens helsevesen er vi helt avhengig av de beste hodene, samtidig som vi skalerer opp i flere deler av verden, sier han.

Hentet 30 millioner kroner

Dignio utvikler en plattform hvor helsepersonell kan ha en tettere oppfølging av pasienter. Den muliggjør blant annet egenrapportering og målinger tatt hjemme. I dag leverer Dignio medisineringsstøtte til over 100 norske kommuner - og har samarbeid med sykehus og forskningsmiljøer i både Kina og UK.

I høst var Dignio gjennom en fundingrunde og fikk rundt 30 millioner investert i selskapet for videre vekst. Selskapet har også nylig ekspandert og opprettet et Oslokontor.

– Jeg ser på Dignio som en av de mest interessante scaleupsene der ute, med store ambisjoner, dyktige folk og god timing i markedet. Kraften i det trigger meg, sier Kjellberg. 

Powered by Labrador CMS