Ole Nordviste blir ny CTO i CVideo. Foto: Shifter

Ole Nordviste forlater Hold: Går tilbake til hans første startup

Publisert Sist oppdatert

Ole Nordviste skifter selskap, og blir ny CTO i CVideo - som han en gang var med å starte. 

De siste 18 månedene har Nordviste jobbet som CTO i Hold, der han jobbet med "å bygge et in-house tech-team for å lage en stabil og skalerbar kodebase". Frem til da hadde alt teknisk arbeid vært outsourcet, men i løpet av de 18 månedene gjennomførte de planen om å bygge tech-teamet.

Nå går Nordviste tilbake til et selskap han allerede har erfaring med. Da han var cirka to år ut i studiene på NTNU, var CVideo det første kommersielle prosjektet han jobbet med.

– Jeg har vært involvert der i større eller mindre grad siden, så da jeg gikk ut av Hold var det naturlig å plukke opp kontakten med Carl og Christer, som virkelig har fått fart på CVideo det siste året, forteller Nordviste.

Når han nå kommer tilbake til CVideo som ansatt, har det dermed skjedd flere ting siden selskapet ble startet på NTNU.

– Jeg starter som CTO i CVideo også, men utgangspunktet her er ganske annerledes. CVideo har allerede et solid produkt med mange betalende kunder, forteller Nordviste.

Les også: Student-app ut av skolegården: Nå skal alle bli premiert for å ta en mobilpause

– Allerede et solid produkt

Som CTO i CVideo blir hovedansvaret hans videreutvikling av webappen, og at drifting av infrastrukturen sikrer en god opplevelse for kundene. I tillegg vil han være involvert i produktutvikling.

– Jeg trives best når jeg er involvert i både hva som skal lages og hvordan vi kan lage det på en best mulig måte.

Han mener fremtiden har mye bra i vente for CVideo.

– CVideo er i en veldig spennende fase der vi har nådd produkt/market fit for kjerneproduktet, og kan jobbe med både skalering og å teste ut nye forretningsområder -- noe jeg synes det er utrolig kult å få være med på. Mulighetene ligger også til rette for at vi kan få flere flinke folk inn i produkt- og tech-teamet snart.