Gründer og CEO Terje Tobiassen. Foto: ContinYou

Livreddende klokke nådde ikke folket: «Vet ikke hva som gikk galt»

Publisert Sist oppdatert

ContinYou har skrinlagt salgsmålet for 2018. 

Selskapet skulle hente 25 millioner kroner i frisk kapital fra småinvestorer, men fikk bare inn en halv million, melder Finansavisen.

Shifter har tidligere omtalt selskapets folkefinansiering da den ifølge ContinYou hadde stoppet på 11 millioner kroner, primært gitt av eksisterende aksjonærer - før emisjonen så ble utvidet med noe ekstra tid.

Det hjalp imidlertid ikke. Ifølge Finansavisen landet selskapet på ni millioner kroner fra eksisterende aksjonærer, og den halve millionen i folkefinansieringskapital ble avvist.

– Jeg skulle gjerne likt å ha svaret på hvorfor vi ikke kom i mål, sier gründer Terje Tobiassen til Finansavisen - som videre anslår at han og de øvrige eierne har brukt nærmere 30 millioner kroner på satsningen.

Selskapet har nå finansiering til å drive for fullt til over sommeren 2019, og salgsmålet på 8.000 solgte klokker, er skrinlagt.

– Vi hadde tenkt til å bruke emisjonskapitalen på å bygge opp salgsapparatet. Når det ble slik betyr det at vi må bruke mer tid på å penetrere markedet. Det er litt kjedelig, men det får vi ikke gjort noe med, sier Tobiassen til Finansavisen.

Les også: Gründeren fra Rogaland fikk hjertestans. Det ble til en helseklokke som han utvikler med tidligere oljeansatte