Nikolai Norman Andersen går fra Bekk til Confere. Foto: Privat

Confrere lander storrekruttering - henter utvikler fra Bekk: «Nå er vi komplett»

Publisert Sist oppdatert

Nikolai Norman Andersen blir ny «senior software engineer» i videohelse-startupen. 

— Jeg pleier å si at det var den hellige treenighet som gjorde at jeg tok valget om å gå til Confrere: Produktet, folka og teknologien, sier Andersen.

Han går fra Bekks teknologiavdeling til Confrere på nyåret.

– Confrere er et produkt jeg har stor tro på. Teamet er skikkelig bra folk. Jeg får bruke teknologi det er motiverende for meg å jobbe med, som jeg synes er interessant og utfordrende, og vi er et team som må levere veldig fort, men med høy kvalitet, sier han.

Andersen føyer seg i rekken av flere nye ansettelser på kort tid. Confrere hentet tidligere i høst tolv millioner kroner, med tyske Point Nine som ledende investor - og brorparten av beløpet var øremerket nettopp rekruttering.

Les også: Videoveteranens tøffe farvel med Telenor: Forferdelig å forlate teamet, men måtte slutte for å beholde forstanden

«Komplett som team»

Nederlandske Paul Verbeek-Mast ble ansatt som frontendutvikler i sommer, norsk-amerikanske Rivkah Gevinson fulgte etter som selskapets innholdsdesigner - og i høst hentet Confrere ytterligere tre nye ansatte fra Netlife Design: CMO Anja Schönhaug, «Head of Customer success» Anders Aspaas og seniordesigner Julie Elise Hauge.

Teamet teller nå ti personer.

— Når Nikolai begynner i januar føler jeg at vi er komplett som team, sier Dag-Inge Aas, CTO i Confrere - og følger opp:

– Nikolai tilfører Confrere mye verdifull kunnskap om backend og infrastruktur, og ruster oss for å kunne vokse både produktet og teamet i framtida. Ingvild Indrebø og jeg i teamet kjenner han fra studietiden og vet også at han vil tilføre oss mye sosialt og menneskelig, sier Aas.

Les også: Video-gründer digitaliserer landets psykologer – samarbeider med ledende journalsystem