Spiff ansetter fra Finn.no og Aftenposten

Publisert Sist oppdatert

Spare-app-selskapet rekrutterer fra storebror Schibsted.

Michael Pangopoulos hentes inn fra stillingen som Product Manager i Finn.no, hvor han også har jobbet som utvikler. I tillegg har Spiff ansatt Audun Kjelstrup som iOS-utvikler. Han kommer fra Aftenposten, og har bakgrunn fra blant annet VG og Bakken & Bæck, skriver Spiff i en pressemelding.

— Det tar lang tid å finne de riktige personene, spesielt innenfor tech. Derfor er vi veldig glade for å få med oss Michael og Audun på laget, som begge begynner i svært viktige posisjoner for Spiff. De har alt vi ser etter, og blir viktig brikker for hvordan Spiff utvikler seg og posisjonerer seg videre. Nøkkelen for oss fremover er å fortsette å bygge og utvikle tech teamet. Vi er til enhver tid på leting etter de mest talentfulle og engasjerte menneskene, som deler visjonen vår og ønsker å ta Spiff til neste nivå sammen med oss, sier grunnlegger og CTO i Spiff, Steve Mellbye-Stølen, i en pressmelding.

Steve Mellbye-Stølen gjør selv et rolleskifte internt i Spiff, og går fra å være CFO med produktansvar, til å bli CTO. Til sammen har Spiff 8 heltidsansatte.

Digger kulturen

Etter to år med gründerne selv bak spakene, var tiden moden for å hente inn en produktsjef. Valget falt på Michael Pangopoulos.

— Etter seks år i Finn.no var jeg klar for nye utfordringer. Jeg har lenge vært interessert i fintech-sfæren og har fulgt Spiff siden start. Da jeg fikk muligheten til å bli med på reisen, bestemte jeg meg raskt for å hoppe ut i en mer ukjent tilværelse med fart og spenning. I Spiff får jeg mulighet til å leve ut drømmen om å forme et selskap fra start, og virkelig få jobbe med noe som kan gjøre en forskjell i folks liv. I tillegg digger jeg kulturen her, hvor livet ved siden av jobb er like viktig som jobben, som familiefar og sykkelentusiast passer det meg utmerket, forteller den ferske produktsjefen i Spiff, Michael Pangopoulos.

— Da vi ble klare til å la noen utenfra peke retning for plattformen vår, var vi ikke i tvil om hvem vi ønsket oss. Michael har en unik forståelse for produktutvikling, i tillegg til at han klarer å binde design, kommunikasjon og produktutvikling sammen - slik at alle yter bedre og drar mot vårt felles mål, legger Steve til.

Hentet 8,5 millioner i august

Audun Kjelstrup går inn i tospann med utvikler Svein Halvor Halvorsen, sammen med Pangopoulos og resten av teamet skal de løfte Spiff videre som plattform.

— Spiff er en perfekt match for meg. Her får jeg utfolde meg og bidra til å lage gode løsninger for mennesker i hverdagen. Å lage en engasjerende spareapp er utfordrende oppgave, som jeg virkelig brenner for. I tillegg er det veldig appellerende å jobbe med alle de mulighetene som dukker opp i kjølvannet av PSD2. I det hele tatt er det en veldig spennende mulighet å få jobbe sammen med et så dedikert og lidenskapelig team, og få være med på å forme verdens beste spareapp, sier iOS Lead, Audun Kjelstrup.

— Audun Kjelstrup er en allsidig utvikler som har en iboende nysgjerrighet og et varmt hjerte. Han har en kompetanse og erfaring som blir viktig for oss fremover. Det finnes få iOS-utviklere som er på samme nivå som Audun, så vi er veldig stolte over at han vil jobbe sammen med oss, sier Steve Mellbye-Stølen.

Shifter skrev i august at selskapet hadde hentet 8,5 millioner investorkroner, fra blant annet Jan Christian Opsahl.

Fra tidligere av, har også Sigrid Bonde Tusvik, Founders Fund, Sverre Munch, Trond Riiber-Knudsen, Silvija Seres, Christian Solli Nyborg og Mildrid Raade gått inn med penger.