Benedicte Bøhme er ny Community Manager i folkefinansieringstjensten Spleis fra SpareBank 1.

Fra mediebyrå til folkefinansiering i Spleis: – I vinden som aldri før

Publisert

Benedicte Bøhme skal ha ansvar for markedsføring og kundedialog i folkefinansieringstjensten fra SpareBank 1.

– Det er utrolig spennende å komme inn i en liten fintech-startup på et tidlig stadium, der alt handler om å vokse markedet. Samtidig har vi musklene til et finanskonsern, noe som gir oss gode forutsetninger for å nå ut i markedet, sier hun.

Spleis er en norsk folkefinanseringstjeneste, lansert i 2017.

– Folkefinansiering er i vinden som aldri før, og jobben på markedssiden framover handler om å vise fram mulighetene denne type tjenester gir - både for lag og foreninger, gründere, private og store veldedige organisasjoner. Det er utrolig mange fine prosjekter som bør løftes opp og vises fram, sier Bøhme videre.

Hun er utdannet markedsfører fra NTNU og Bournemouth University, og har de siste årene vært prosjektleder og rådgiver i mediebyrået RED Performance.

Spleis-gjengen er gleder seg over ansettelsen.

– Vi hadde over 100 søkere til stillingen, og Benedicte skilte seg veldig ut. Hun er en dyktig og engasjert markedsfører fra mediebyrå-verden, som kommer til å gjøre en god jobb med å få det norske folk til å få øynene opp for folkefinansiering, sier Haakon Jensen, som leder produktuvikling og marked i Spleis.