Yara og Capgemini har inngått en strategisk og langsiktig avtale, så nå skal det bli gjødsel i skyen.

Yara og Capgemini går sammen om å digitalisere gjødsel i skyen

Publisert Sist oppdatert

Yara -- et av verdens ledende gjødselselskaper -- skal gjennom en digital transformasjon. 

I en pressemelding fra Capgemini fortelles det at Yara har inngått en langsiktig og strategisk avtale med Capgemini, og at dette vil muliggjøre Yaras digitale transformasjon. Anbudsprosessen for oppdraget skal ha vært omfattende. Anil Agarwal, leder for Capgemini i Norge og Sverige, uttaler seg i pressemeldingen.

-- Vi er svært stolte og fornøyde med at Yara har valgt Capgemini som deres nye strategiske langsiktige IT-partner. Ikke bare vil vi støtte dem med en sømløs skyløsning for SAP og SharePoint, vi vil også støtte opp under deres digitale strategi og bygge en grunnmur for en digital evolusjon," sier Agarwal.

Sara har 16.000 ansatte, og tilstedeværelse i mer enn 60 land. Det oppgis i pressemeldingen at Capgeminis brede utvalg av tjenester "vil muliggjøre Yaras digitale transformasjon".

Blant tjenestene Capgemini skal tilby er applikasjonsforvaltning av hele SharePoint og SAP-miljøet hos Yara, applikasjonsutvikling og -operasjoner, samt administrerte hosting-tjenester. Også en hybridsky-stragegi -- der privat sky og Microsoft Azure offentlig sky er i ett -- vil Capgemini støtte Yara med.