MESH åpner i nok en by: "Timingen er god"

Publisert Sist oppdatert

Anders Mjåset inntar Drammen.

MESH-gründeren har knapt sluppet nyheten om at de ekspanderer og åpner nye lokaler ved Youngstorget i Oslo. Nå kommer de med en ny gründerhub i hovedstadens nabolag.

-- Den norske startup-scenen har utviklet seg kraftig den siste tiden. Oslo har eksplodert, men det skjer også mye spennede andre steder. Vi føler vi kan ha en viktig rolle i å samle oppstartmiljøene i de neste største byene i Norge, for så å koble de med hele miljøet vi jobber med å utvikle, sier Mjåset til Shifter.

Tidligere i år åpnet DIGS i Trondheim i ny drakt, etter at gründerhuben ble en del av The Creators Community-familien. Mjåset viser til at sammenslåingen har gått veldig bra, og at de derfor er klare til å satse videre på mellomstore byer.

-- MESH Drammen ble et naturlig valg ettersom det er så nær Oslo, og dermed får vi mye verdi direkte fra det vi allerede har i Oslo. Vi merker også veldig stor forskjell på hvor ønsket vi er i forskjellige byer, fra både gründere, næringslivet og myndighetene. Etter Århus har Drammen vært den byen som har vist mest engasjement i forhold til å få oss dit. Dette gjør oss trygge på at timingen er god, sier Mjåset.

Den nye gründerhuben i Drammen åpner i 2021, i et bygg av heltre. Ill: Dark

Han har også fått med seg noen av de råeste investorene i regionen, med Terje Stykket og Rune Isaksen.

MESH Drammen åpner i 2021, så innen den tid vil også MESH Youngstorget være i full drift. Bygget får en serveringsdel, eventfasiliteter, to  takterrasser og kan huse 4-500 medlemmer totalt.