Thomas Notland blir Design Lead i ShiftX. Foto: ShiftX

Thomas Notland blir Design Lead i ShiftX

Publisert Sist oppdatert

Thomas Notland skal lede design- og UX-prosessene i ShiftX, og dermed endre måtene vi jobber på. 

Thomas Notland går inn som Design Lead i startupen ShiftX AS, som jobber med å identifisere og forbedre ineffektive sider ved selskaper. Notland forlater dermed jobben som designer i Agens AS, et design- og teknologiselskap der han var sjefsdesigner, og hadde et overordnet ansvar for designteamet og det designfaglige i selskapet. I ShiftX skal han lede design- og UX-prosessene, og kommer til å ha hovedfokus på utviklingen av produktet.

-- Vi har noen veldig bra pilotkunder som vi skal lære mye av, og en roadmap som er veldig spennende. Også vil man selvfølgelig bidra der man kan når man går inn i en oppstartbedrift i en så tidlig fase, sier Notland, og legger til at han vil dokumentere livet i startupverden gjennom instagramprofilen @startupthomas.

Erfaring fra samarbeid med BBC

Notland forteller at han ser frem til å bygge et produkt som skal endre måten folk jobber på, men først og fremst gleder han seg til å bli bedre kjent med sine nye kollegaer.

-- ShiftX lager et SaaS-verktøy som vil gi selskaper en bedre og enklere måte å jobbe med prosesser på. Jeg tror dette kommer til å endre hvordan de prioriterer og samarbeider, både internt i bedriften og overfor sine samarbeidspartnere og leverandører. Jeg ser et veldig stort potensial i de mulighetene ShiftX tilgjengeliggjør, og menneskene som står bak løsningen er både utrolig dyktige og nyskapende.

Tidligere har Notland jobbet med og ledet design- og UX-prosesser for flere norske og internasjonale merkevarer, som blant annet BBC, Norsk Tipping, Ice, Gjensidige og Tv2.