Fra venstre mot høyre: Petter Stordalen (i Strawberry), Gry Løkke, Janne Log og Lars-Kristian Oppstad. Foto: Blue Lice.

Sjømattopp går inn i Stordalen-backet lakselus-startup

Publisert Sist oppdatert

Janne Log har blitt nytt styremedlem i Blue Lice, etter at Strawberry og Petter Stordalen gikk inn med kapital i fjor høst. 

Blue Lice, som utvikler en løsning for å endre oppdrettsnæringens håndtering av lakselus fra behandling til forebygging, er i vekst og har nylig ansatt en ny kommersiell direktør -- Christian Van Veen Aas, fra Nordea. I en pressemelding fortelles det at de nå ansetter Janne Log som nytt styremedlem.

Log er utdannet samfunnsøkonom fra UiO, og har lederutdannelse fra Solstrand og IMD i Sveits. Hun har ledererfaring fra Norges Sjømatråd, EVRY, Handelshøyskolen BI og Norsk Landbrukssamvirke. Hun har i tillegg hatt styreverv i Abelia, NSHK og Vilomix Norge. Styreleder i Blue Lice, Kjell Erik Drevdal, ser frem til å jobbe med Log.

-- Det gleder oss stort å få en kompetanse og erfaring som Janne har inn i styret. Dette er en naturlig profesjonalisering og utvikling av et av Norges mest spennende oppstartsselskap, sier  Drevdal.

Også Log ser frem til å ta fatt på kampen mot lakselusen.

-- Regjeringen har en uttalt 5X vekstambisjon for Norges sjømatbransje frem mot 2050, da trenger vi å dyrke frem en hel generasjon nye startups og scale-ups innen bransjen, sier Log i pressemeldingen.